Översvämning


Min verkstad drabbades av en översvämning den 13 augusti 2023. Jag är snart klar med reparation av både lokal och maskiner. Sakta med säkert börjar jag leverera beställningar igen efter uppehållet. I november ska allt vara återställt och då kan jag jobba fullt ut. Då blir mitt fokus att jobba ikapp förlorad tid och kanske vara i fas under våren 2024. Min långa kötid på ca 10 månader kommer alltså skjutas framåt i tiden med ett par månader.

Jag kommer i tur och ordning att kontakta dig som har en beställning hos mig. För att du ska få så korrekt information som möjligt mailar jag dig en månad innan din tidigare bekräftade leverans.

Har du frågor eller funderingar så är det bara att kontakta mig.

Telefon: 0739-79 66 15

Mail: [email protected]

Så otroligt tråkigt när det blir stopp på det här viset. Jag hoppas och tror att det här kommer gå smidigt att lösa på bästa möjliga sätt. Om du vill följa uppbyggnaden av verkstan så har jag på mitt Instagram @millakeramik sparat händelserna om detta. Du hittar en rund liten bild i min profil, "Översvämning". Eller följ länken här: https://www.instagram.com/millakeramik/

Hälsningar CamillaVisaMasterCardSwishKlarna