Handgjord Keramik i stengods - Milla Ker…

Prova-På-Kurs

Vill du testa att dreja? Eller kanske kavla dina egna tallrikar? Ett par gånger om året har jag öppna prova-på-kurser för upp till 8 perasoner. Platsen är Vikingavägen 6 i Örebro. Ta med kompisgänget, arbetskamraterna, möhippan eller svensexan. Eller så kommer du själv och bekantar dig med andra som också är nyfikna på att göra sin egen keramik. Under 3 timmar skapar ni det som faller er på. Alla som vill får testa att dreja men större delen blir kavling. 5-6 veckor senare är era alster glaserade och färdiga att hämtas hos mig. Är ni en full grupp, tex en arbetsgrupp så hittar vi ett eget datum för er personalaktivitet.

Kostnaden är 1.200:-/ person. 2 kg lera ingår och det går bra att köpa till mer lera på plats om man önskar.

Eftersom platserna är populära tar de slut fort. Jag släpper datumen till de öppna kurstillfällena på Instagram och Facebook och där hittar ni mer information om hur man anmäler sig.

Nybörjarkurs 10 tillfällen (Fullt)

Jag har nybörjarkurser i keramik för vuxna. På måndagar kl. 18-21 träffas vi i min verkstad i Örebro. Vi är en liten grupp på 4 personer åt gången där vi både drejar och kavlar. Du lär dig alla grunder så som att dreja, beskicka och glasera.  Därefter finns möjlighet att hyra in sig i min verkstad och betala en löpande månadskostnad.

Kostnaden för nybörjarkursen på 10 gånger är 2650:-. Lera tillkommer med 65:-/kg. Normalt brukar det gå åt 10 kg under dessa 10 gånger.

Kommande kurser är fullsatta och tyvärr har jag ingen möjlighet att skriva upp fler på återbudslistan.